BeZol Tőzsde Blogja

Friss topikok

  • BeZol: @BeZol: Mai nap folyamán lefutott egy hosszabb optimalizáció, így ismét más beállításokkal fut a r... (2014.05.30. 13:27) Újabb tapasztalatok

Címkék

Várakozások

2013.11.05. 15:05 BeZol

A stratégiámat nem szeretném megosztani a nyilvánosság előtt, így csak annyit fogok postolni mindig, hogy éppen mennyit nyertem/vesztettem. Az már mindenkinek a szíve joga, hogy el is hiszi-e vagy sem, de gondolom ez nem sok embert fog izgatni addig, amíg eredményes nem leszek.

A robot egy éles Oanda számlán fog futni, 1:50 tőkeáttéttel, és elsősorban DAX-on ( DE30EUR ). Természetesen MetaTrader 4-et használok, és DAX-on a spread általában 1 pip. Később előfordulhat, hogy EURUSD-n és még kitudja milyen párokon is elindítom, de ez elsősorban az elkövetkező valós futás eredményességétől is függ, ill. még optimalizálni kell a lehető legjobb eredmények elérése érdekében. Természetesen a múltbeli eredményesség egyáltalán nem garancia arra, hogy a jövőben is hozza a robot az eredményeket, de hát nincs miből másból kiindulni.

A számlámon 342,52 GBP volt, amikor elindítottam a robotot, most pedig 336,93 GBP van 2 kötés után. A start még múlt hét pénteken volt, de akkor még nem történt kötés, az első kötés pedig tegnap történt, így a "hivatalos" rajtot tekintsük 2013.11.04-ének.

Ahogy korábban is írtam, egyelőre csak DAX-on köt a robot, amint más páron is elindítom a robotot, azt jelezni fogom. A 2012.08.13-tól egészen 2013.11.05-ig történő tick teszt alapján a várakozásaim elég magasak, mindez pedig 13,68%-os maximális lehívás mellett. Aztán hogy mit hoz a jövő, idővel úgyis megtudjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bezoltrader.blog.hu/api/trackback/id/tr975616212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása