BeZol Tőzsde Blogja

Friss topikok

  • BeZol: @BeZol: Mai nap folyamán lefutott egy hosszabb optimalizáció, így ismét más beállításokkal fut a r... (2014.05.30. 13:27) Újabb tapasztalatok

Címkék

Helyzetjelentés

2014.08.01. 15:28 BeZol

Sziasztok!

Nem rég vettem észre, hogy lekapcsolták az ingyenes éles számlámat, így nem tudom ott tovább folytatni a tesztelést, és megragadtam 10,29 Euro-nál.

Ez ugye egy 15 Euro-s számla volt 2014.03.31-edikei indítással, de eleinte kevésbé sikeres beállításokkal futott, így pár nap leforgása alatt ledarálta magát 7,66 Euro-ra. Ekkorra viszont lefutott egy hosszabb optimalizáció, így más beállításokkal futtattam innentől, és jutottam végül 10,29 Euro-ig (ez 2014.07.03-án történt, azóta nem volt több kötés, és 28-án kapcsolták le a számlámat...)

Most nyitottam egy demo számlát, nem tudom hány hétig fog működni, de folytatom tovább a tesztelést, és ha elérkezettnek látom az időt, nyitom is az éles számlámat.

Időközben történt fejlesztés a robothoz, ami eddig sajnos nem hozza a várt eredményeket az optimalizációk alapján, így továbbra is csak az eddigi robotom fut, amelyre már nem tervezek újabb optimalizációkat, csak a demo "éles" kötések eredménye érdekel.

Addig is pedig élvezzük a nyarat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bezoltrader.blog.hu/api/trackback/id/tr476565351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása